Open Mic hos Ignite endte med spontant og uforberedt bæredygtigheds stripshow efter en udfordring fra veninderne. 

En netværksgruppe kommer forbi My Fair Shop til et event omhandlende FN’s 17 verdensmål og hvordan man kan gøre en indsats i sin egen hverdag. Charline fortæller her om hendes arbejde og vejen dertil. 

Hver dansker smider 47 kilo spiseligt mad ud om året, det blir til voldsomt meget. Se hvor meget jeg fandt på min tur i containeren hos, Irma, Netto, Brugsen og Fakta i tre byer. Der var tons mere men jeg tog kun hvad jeg kunne lave mad af idag.

Når du har nydt din kaffe er der stadig en masse muligheder for at genanvende bønneresterne.

Når jeg går tur på stranden, gerne ved solnedgang har jeg altid et genbrugsnet med. Deri samler jeg alt hvad jeg finder af metaldimser, plastikdutter, kapsler, glasskår og andre ting der ikke hører hjemme på stranden.

Da Charline Skovgaard og Anya Glaring tager til Lesbos er det for at udvikle krop, sind og sjæl samtidig med forretningsudvikling og lidt ferie. Men det ender med at blive lange dage ved kysten for at modtage flygtninge, som kommer fra Tyrkiet. Hjælpen til i flygtninge lejre og koordinering af mad, transport, hygiejne produkter, emergency blankets og meget mere.

You can make a difference – this is how I started out. Fair Welcome is for everybody. My experience, my organisation – My Fair Welcome.