Vinder Ivækstprisen 2013

Jeg har ikke været igang i lang tid med mit firma FairStyles, før jeg blev nomineret til en IVÆKST pris i kategorien “Årets Idealist”. Jeg var meget stolt af nomineringen og endte med at vinde med et meget stort flertal. Prisen blev overrakt til et faktastisk arrangement på Deloitte samme aften som der var blevet meldt udgangsforbud ud i medierne, da stormen XXXX rasede på sit højeste. Flere af mine kunder og venner der havde trodset udgangsforbudet blev forhindret pga. nedfaldne træer på vejbanen. Efter pris overrækkelsen var stemningen på sit højeste og vi gik videre til afterparty på toppen af SAS Radisson og her fik jeg meddelt at Nelson Mandela var afgået ved døden og som nogle af min trofaste kunder mente, var det hans måde at tage afsked på med orkanstyrke og en hilsen til at jeg brugte min stemme som Mandela Bangle marketingschef og med mit arbejde med at fremme miljø og mennesker på den helt rigtige måde. En sidste stormfuld salut. Så dagen var både meget vild og vemodig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *